Treningstjenester

Sprek Hverdag tilbyr personlig trening. Disse timene kan gjennomføres som 1-1 timer, duo timer eller som en gruppe om dere er flere stykker. Felles for de ulike timene er at du vil hele tide være i fokus. Vi har ulike produkter av PT som tilbys, men vil aldri ha for mange pr time slik at man forsvinner i mengden. Tjenestene vi tilbyr deles derfor inn på følgende måte:

Sprek Hverdag tilbyr personlig trening. Disse timene kan gjennomføres som 1-1 timer, duo timer eller som en gruppe. Felles for de ulike timene er at DU hele tiden vil være i fokus. Ta kontakt her

Gruppetrening er sosialt, gøy og motiverende! Har du en treningspartner du liker trene sammen med, eller en del av en treningsgruppe på 3-6 personer.
Ta kontakt her

Trening med kollegaer skaper godt samhold, og aktive ansatte er produktive ansatte. Treningen kan gjennomføres både utendørs og innendørs. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Prisliste

Thor Becker har vært min personlige trener siden januar 2018. Men for meg er han ikke bare min personlige trener. Han er også min inspirator, motivator og coach. Å trene med Thor er lærerikt, beinhardt og moro!
Christa Ingrid Diex
Nåværende kunde