Hva sier kundene våre?

Thor Becker har vært min personlige trener siden januar 2018. Men for meg er han ikke bare min personlige trener. Han er også min inspirator, motivator og coach.

Å trene med Thor er lærerikt, beinhardt og moro, og jeg gleder meg til hver eneste PT-time. Thor er 100 % tilstede. Han kjenner mine styrker og mine svakheter, og han har tro på at jeg kan ting jeg selv ikke tror er mulig.  I dag - etter 16 måneder - klarer jeg ting jeg ikke trodde jeg noensinne ville være i stand til. Og jeg er i en alder av 65 år i bedre form enn jeg noen gang har vært.

Jeg sliter litt med balanse, men det føles helt trygt å trene med Thor. Han er nøye på at øvelsene utføres korrekt og korrigerer straks jeg slakker på teknikken. Han motiverer meg til å nå treningsmålene mine.

Det han lærer meg gjør at det blir lettere for meg å forstå hvorfor og hvordan jeg skal utføre de forskjellige øvelsene, og det gjør meg tryggere når jeg skal trene på egenhånd. Han skaper en viktig og god relasjon i det at han er sosial og glad i å prate med mennesker.
Christa Ingrid Diex
10. april 2019
Thor gir meg motivasjon til å trene og har vært kjempedyktig til å tilpasse treningen til meg og mitt nivå.

Hver time opplever jeg utfordring, mestring og utvikling. Med ham som PT ble dørstokkmila borte og jeg gleder meg til neste gang. Jeg kan bare gi ham min aller beste anbefaling
Kristin Heinrich
1. mai 2019
Thor er en flink PT som fungerer optimalt for meg; trygg, engasjert, blid og opptatt av hva mine mål for treningen er, hvilke skader jeg har/hvilke øvelser som ikke kan være for tunge.

Ellers er Thor god til å utfordre meg til å prøve øvelser/trening som jeg ikke har gjort tidligere slik at jeg faktisk blir sterkere og bedre trent slik at jeg når målene mine
Eva Thesen - Redaksjonssjef Gyldendal Forlag, Barn og Ungdom
3. mai 2019